Hangout-sofa Rød, størrelse 260 x 70 cm, utgående vare

På lager Antall: 54
SKU
AR-3512

Hangout er en behagelig luft-sofa for en eller to. Den er stor og komfortabel når den er fylt med luft, og liten og lett når den er pakket sammen. Hangout er enkel å ta med hvor du vil og passer derfor perfekt til alle utendørsaktiviteter som på stranden, på festival, i parken og mye mer. Den er laget i et slitesterkt materiale som sikrer at du kan bruke Hangouten din om og om igjen.

Størrelse: 260 x 70 cmVekt: 1350 g

Bruksanvisning: Hangout er svært enkel i bruk, men det er smart å lese bruksanvisningen for maks glede av produktet. Hangout har to «kamre» som skal fylles med luft, og deretter «snurper» man igjen enden og låser med klipsen.

1.Ta Hangout ut av oppbevaringsposen, og fold den ut i hele lengden

2.Hver kammer har plastikk på innsiden som er festet med borrelås i enden. Sjekk at borrelåsen sitter godt rundt hele kanten.

3.Åpne den ene kammeret helt opp og dra baggen raskt gjennom luften for å få inn så mye luft som mulig.Lukk kammeret umiddelbart – åpne opp igjen og gjenta prosessen til det har kommet inn en del luft.

4.Gjenta punkt 3 med kammer nummer 2.

5.Når du har fått godt med luft i begge kamrene snurper du enden stramt slik at baggen blir stram i stoffet og luften i kamrene komprimeres.

6.Deretter anbefaler vi at du løsner opp igjen, og tar en runde til med luft i begge kamrene før du til slutt ruller sammen enden stramt og låser med klipsen.

7.Kast deg oppi og nyt! :-)

Write Your Own Review
Du vurderer:Hangout-sofa Rød, størrelse 260 x 70 cm, utgående vare