Uniformsjakke Røde Kors Hjelpekorps, rød, skall, Arc'teryx

Ikke på lager Antall: 0
SKU
AR-1079

Et SUPERT engangstilbud til dere!  Arc’teryx - Alpine Guide Jacket

Jakkene selges med logomerking, et sett patcher pr jakke. Str XS og S Slim er beregnet til små damer, de andre størrelsene er unisex.

En vind- og vanntett skalljakke laget for profesjonelle guider og fjellførere. Lett og ekstremt slitesterk, produsert i Solution Dyed GORE-TEX® der selve polymer-tråden farges, noe som gir et mer fargeekte materiale som tåler mer UV-stråling uten å falme. Solution Dyeing-metoden reduserer vannforbruket med 60 % og CO2-utslippet med 45 % under produksjon av stoffet.

Hjelmkompatibel Storm Hood™ Innebygde Cohaesive™ snorlåser i jakkekanten og holder jakken på plass under klatresele To høye, napoleonslommer med WaterTight™ glidelås Venstre brystlomme tilpasset for radioutstyr Innvendig lomme med glidelås Merk: Våre WaterTight™-glidelåser er svært vannavstøtende, men ikke vanntette. Vi anbefaler ikke å oppbevare gjenstander som ikke tåler fuktighet i lommene dine

MATERIALE N80p-X GORE-TEX® Pro3L–Dope Dye

Vedlikehold • Maskinvask ved middels temperatur (40°C). • Skyll to ganger. • Tåler ikke tøymykner. • Tåler tørketrommel ved middels temperatur. • Må ikke strykes.

Veil pris 6199 kr inkl. mva

Write Your Own Review
Du vurderer:Uniformsjakke Røde Kors Hjelpekorps, rød, skall, Arc'teryx